Aquolina

Aquolina parfum
Aquolina is een merk van het Italiaanse cosmeticabedrijf Selectiva dat in 2001 werd gelanceerd. Het bedrijf, dat zich richt op de jeugdmarkt, staat bekend om de introductie van de gourmand-trend in de parfumerie.

Aquolina is een uitloper van het Italiaanse cosmeticabedrijf Selectiva en werd in 2002 in Italië opgericht door de gerenommeerde Italiaanse gourmand Antonella Pascale. In 2003 introduceerde Aquolina hun allereerste parfum, de best verkochte Pink Sugar. Deze geur komt ook in een glinsterende rol op parfum.

Aquolina parfum: zoete geuren

Het merk heeft de trend van zoete geuren voortgezet met de uitbreiding van de Sugar Collection en de lancering van Chocolovers. In 2005 werd de toepasselijk genoemde Chocolovers-geur uitgebracht, gevolgd in 2006 door de mannengeur, Blue Sugar for Men.

Blue Sugar is een gourmandgeur die is gemaakt ter begeleiding van de zeer succesvolle Pink Sugar vrouwelijke geur. "De geur heeft hetzelfde concept als Pink Sugar en is zeer succesvol sinds de lancering in september", legt Pascale uit. Een merk dat perfect is voor elke leeftijd om hun leuke, flirterige en sexy persoonlijkheid te benadrukken.

Ontdek de unieke parfums van Aquolina op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Aquolina parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Aquolina, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.

Geen producten gevonden.