Shi

Alfred Sung Shi parfum
Shi van Alfred Sung is een lichte, elegante eau de parfum gemaakt voor vrouwen die houden van de puurheid van de natuur. Alfred Sung lanceerde deze vrouwelijke geur in 2000 als een ode aan sereniteit en om een volledig leven te vieren. Topnoten van delicate lotusbloesem en vijgenbladeren maken plaats voor middennoten van oranjebloesem en rijke, geurige frangipani. Basisnoten bevatten bladeren van berkenbomen, die de geur een aanhoudende zachtheid geven. Vrouwen die de schoonheid van de natuur in al haar vormen waarderen, dragen deze geur met een lied in hun hart.

Shi parfum van Alfred Sung

Geniet van de betoverende geur van Shi wanneer je een exotische flair aan je dag wilt toevoegen.. Shi is de perfecte geur voor hete zomerdagen. Voor de elegante vrouw die van een fruitige geur houdt, zijn akkoorden van citrus en bloemen perfect gemengd om deze subtiele, aquatische geur te creëren. Topnoten van waterlelie, rijstblad en mandarijn beginnen de geurreis. Een bloemig hartakkoord van oranjebloesem en frangipani volgt voordat het langzaam smelt tot een basis van muskus en berkenblad. Een sprankje van deze geur en je wordt vervoerd naar een rustig strand. Spray het op als je de deur uitgaat voor een drukke werkdag of terwijl je je klaarmaakt voor die langverwachte date night. Deze eau de parfum spray, gelanceerd in 2000, wordt geleverd in een druppelvormige flacon en is ook verkrijgbaar als bodymist.

Alfred Sung is een bekende Canadese ontwerper die bekend staat om zowel minimalistische mode als huwelijkscollecties. Voor veel van zijn bruidsjurken combineert de ontwerper sieraden en geuren om de algehele look van een bruid compleet te maken. Dit par0dis. Ermenidis staat bekend om zijn samenwerkingen met Yves Saint Laurent, Givenchy en Hugo Boss.