Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch parfum
Abercrombie & Fitch is een detailhandelaar van casual kleding en accessoires. Hoewel het misschien het beste bekend staat om de kleding die het verkoopt onder de labels Abercrombie & Fitch en Hollister, heeft dit modemerk ook naam gemaakt in de parfumwereld.

De liefde voor het buitenleven inspireerde David Abercrombie om Abercrombie & Co. te beginnen, een winkel in New York City die zich uitsluitend richtte tot het verkopen van de beste uitrusting voor kamperen, vissen en jagen. Ezra Fitch was een succesvol advocaat in Kingston, New York. Op zoek naar uitzonderlijke outdoor-uitrusting was hij afhankelijk geworden van de winkel van Abercrombie en groeide hij snel uit tot een van zijn meest toegewijde klanten. Hij was zo toegewijd dat hij in 1900 Abercrombie overtuigde hem in te laten kopen in het bedrijf en een partner te worden. Tegen 1904 werd de winkel opgenomen en de naam werd officieel gewijzigd in Abercrombie & Fitch.

Abercrombie & Fitch parfum: kenmerkende geuren

Het merk Abercrombie & Fitch is nauw verbonden met zijn kenmerkende geur, gespoten in al zijn winkels: Fierce. Deze Abercrombie & Fitch Cologne werd uitgebracht in 2002, en het is nog steeds de meest populaire geur van Abercrombie vandaag de dag. Er is ook een Abercrombie & Fitch parfum voor haar, ook wel Fierce genoemd, die in 2016 werd uitgebracht.

In navolging op Fierce bracht het modemerk nog twee varianten uit, Fierce Icon en Fierce Confidence. Ook op deze parfums zie je de kenmerkende mannen bovenlichaam afgebeeld op de fles.

Ontdek de unieke parfums van Abercrombie & Fitch op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Abercrombie & Fitch parfum met een groot assortiment

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Abercrombie & Fitch, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.