Woods

Abercrombie & Fitch Woods parfum
De originele Abercrombie Woods cologne is terug! Na in 2005 te zijn stopgezet en in 2010 met een nieuwe geur nieuw leven te zijn ingeblazen, is deze populaire mannengeur teruggekeerd met de klassieke blend uit de jaren 90. Noten van cederhout, berkenblad, kruidnagel en rozemarijn brengen je terug naar de diepe en houtachtige geur waar je van hield. De schone en verfijnde geur van deze eau de cologne houdt de hele dag aan, zodat je je stijlvol en zelfverzekerd voelt zolang je hem draagt.

Authentic Woman parfum van Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch Woods, origineel uitgebracht in 1997, is een klassieke eau de cologne met een exotische mix van bloemen, kruiden en fruit. De topnoten zijn helder en openen met de scherpe, zoete, sappige geur van citrus. De middennoten voegen complexiteit toe met een rijke mix van exotische kruiden en het zoethoutachtige, schone, medicinale aroma van lavendel. Ten slotte creëren de basisnoten een mannelijke uitstraling met houtachtige, rokerige, droge, bittere vetiver en warme, sensuele, dierlijke musk. Deze geur is matig tot zeer langdurig en heeft een matige sillage, waardoor het perfect is voor iedereen die op zoek is naar een vleugje verfijning.

Abercrombie & Fitch is een Amerikaanse begrip en biedt al meer dan honderd jaar lifestyle-producties aan. De eerste kennismaking met geuren vond plaats in 1997 en gaat nog steeds door. Vanaf 2020 biedt dit bedrijf meer dan 50 parfums aan, inclusief selecties voor mannen en vrouwen. Parfum speelt zelfs zo'n sleutelrol in zijn identiteit dat geur in elk van de 300 winkels wordt gespoten om een ​​unieke ervaring voor klanten te creëren.