No. 1 Bare

Abercrombie & Fitch No. 1 Bare parfum
Abercrombie No.1 Bare is een bloemige geur voor dames met een schoon, helder aromatisch profiel dat lichtgewicht en moeiteloos draagbaar is. Topnoten van knapperige, geurige mandarijnschil en delicate, zoete ijspeer maken uiteindelijk plaats voor een hart van oranjebloesem en jasmijn, een bedwelmende combinatie die ook diepte geeft aan de geur. De blend eindigt met een enkele toon van romige musk. Het resultaat is een eenvoudig maar toch betoverend parfum dat ingetogen elegantie oproept, van de zuivere, vierkante glazen flacon tot aan de finishing touch.

No. 1 Bare parfum van Abercrombie & Fitch

Met een luxe bloemengeur laat Abercrombie No. 1 Bare de drager vrouwelijke gratie en sensualiteit uitstralen. Verfrissende fruitige topnoten van iced pear en mandarijnschil prikkelen de zintuigen en trekken je naar binnen. In het hart van de geur zijn de verleidelijke bloemige tonen van jasmijn en oranjebloesem, die je ervaring versterken en verheffen met de perfecte hoeveelheid vrouwelijkheid. Een zachte noot van muskus rondt de geur af met een zwoele ambiance die zeker iedereen zal plezieren die het heeft ervaren.

Abercrombie & Fitch, de ontwerper en maker van dit parfum, werd opgericht in 1892, maar steeg in de jaren tachtig naar de top als een dynamische en opwindende kleding- en accessoirewinkel. Naast casual kleding bevat de A&F-lijn populaire parfums en eau de colognes voor dames en heren. Deze geur is een van de vele speciale geuren onder hun No.1 parfumlijn voor vrouwen.