First Instinct Woman

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman parfum
De Abercrombie & Fitch First Instinct is een oosterse bloemengeur voor vrouwen, die voor het eerst werd gelanceerd in 2017 en een genot is voor je zintuigen. De geur opent met dramatische tonen van Magnolia, Passievrucht en Grapefruit. De zoete en subtiele klanken van Butterfly Orchid en Orange Blossom beheersen het centrum. De geur sluit af met verkwikkende tonen van Amber en Tonkabonen voor een heerlijke en duurzame basis.

First Instinct Woman parfum van Abercrombie & Fitch

Ontsnap aan de winter, blaas de lente in en verfris je zintuigen met First Instinct Woman, een nieuwe geur die voor het eerst werd uitgebracht in 2017. De topnoten van grapefruit, passievrucht en magnolia roepen de ontspannende tropische zon op, terwijl de middelste tonen van oranjebloesem en vlinderorchidee suggereren avontuur op exotische locaties. De basisnoten van tonkaboon en amber completeren het profiel met een oosterse flair.

First Instinct nodigt je uit om de winterdruppels los te laten en te verwelkomen in de opwinding van de lente. Het bloemige fruitige karakter maakt het perfect voor de lente en het is het beste voor overdag. Dit verfrissende parfum voor vrouwen is een genot voor je zintuigen.First Instinct for Her is een delicate geur met een zachte sillage en zorgt deze heerlijke fruitige geur voor een heerlijke metgezel overdag.

Abercrombie & Fitch, opgericht in 1892 en oorspronkelijk gevestigd in Manhattan, is in de 20e eeuw verschillende keren herleefd. Nu gevestigd in Ohio, staat het merk tegenwoordig bekend om zijn preppy, op jongeren gerichte vooruitzichten. In een periode van 20 jaar, van 1997 tot 2017, heeft Abercrombie & Fitch 44 geuren die eraan zijn gekoppeld, waaronder de kenmerkende geur Fierce.