First Instinct Extreme

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme parfum
First Instinct Extreme voor mannen werd uitgebracht in 2018 en is een intensere versie van een eerder uitgebrachte First Instinct. Het is een frisse en moderne geur die perfect is voor zelfverzekerde, sterke mannen. De geur opent met de topnoten van sappige kiwano-meloen en de verfrissende en aquatische geur van gin-tonic. Vervolgens verplaatst het zich naar de middelste noten van vers violet blad, citroentonen en pittige Sichuan-peper. De basisnoten bevatten hints van gouden amber en aardse suède musk.

First Instinct Extreme parfum van Abercrombie & Fitch

First Instinct Extreme, gelanceerd in 2018, is ontworpen door meesterparfumeur Phillipe Romano. Deze aromatische, kruidige geur voor mannen is perfect voor een avondje uit, speciale evenementen of wanneer je een indruk wilt achter laten. Topnoten voor de parfum openen met een rijke, volwassen gin-tonic akkoorden vermengd met fruitige kiwano om de zintuigen te prikkelen. Verfrissende citrustonen en zachte violette bladtonen worden geaccentueerd door pittige Sichuan-pepernoten in het hart van de geur. De basisnoten bestaan uit een rijke en verleidelijke combinatie van suède leer, amber en musk, zodat ze meer willen. De parfum gaat lang mee, dus hij overleeft bijna alles wat de dag voor je in petto heeft. Het heeft een zware sillage zodat je geur nooit verloren gaat in de andere geuren in de kamer.

Het Amerikaanse modelabel Abercrombie & Fitch werd voor het eerst opgericht in 1892, hoewel het bedrijf een paar keer van focus veranderde voordat het uitgroeide tot een op jongeren gericht kleding- en lifestylemerk dat het nu is. Het bedrijf werd mede opgericht door de titulaire David Abercrombie en Ezra Fitch. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne, preppy kleding en lanceerde hun eerste geur in 1997.