First Instinct Blue

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue parfum
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue is een geur die echt mannelijk is. De onverwacht gedurfde geur is voor de avontuurlijke man die op zijn eerste instinct vertrouwt. Aan de top van deze opwindende geur liggen fruitige tonen van bergamot, appel en kardemom. De frisse geur van lavendel, peper en rozemarijn regeert het hart. De basis wordt in evenwicht gehouden door de intense tonen van bedwelmende sandelhout, amber en tonkaboon voor een heerlijke sluiting die de zintuigen verheft.

First Instinct Blue parfum van Abercrombie & Fitch

Ontworpen door meesterparfumeur Yves Cassar, is First Instinct Blue een aromatische fougere geur voor mannen die in 2018 werd uitgebracht. De geur opent met frisse en verkwikkende topnoten van knapperige appel, pittige bergamot en warme, kruidige kardemom. De middelste noten bestaan ​​uit kalme en verleidelijke lavendel, kruidenrozemarijn en pittige peper in het hart van de geur. Rijk sandelhout, warme amber en de vanille-kersen-amandel-achtige tonkaboon vormen de basisnoten voor een stevige afdronk.

Abercrombie & Fitch is een Amerikaans modemerk dat al sinds 1892 op de een of andere manier bestaat. De oprichters van het bedrijf, David Abercrombie en Ezra Fitch, hebben het merk veranderd van een luxe sport- en reisartikelenbedrijf in een sportartikelenbedrijf voordat het de merk in 1988 als het luxe kledinglabel gericht op de jeugd dat het nu is. Het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf begon voor het eerst met het uitbrengen van geuren in 1997 en heeft in de loop der jaren bijgedragen aan meer dan 40 verschillende parfums en colognes.

First Instinct Blue geurnoten

Top: Frozen Apple, Cardamon, Bergamot
Hart: rozemarijn, peper, lavendel
Basis: Ambertonic, Tonka Bean, Sandalwood