First Instinct

Abercrombie & Fitch First Instinct parfum
Benadruk je mannelijkheid met First Instinct van Abercrombie and Fitch. Gelanceerd in 2016 voor de zelfverzekerde man die zich comfortabel voelt bij het laten zien van zijn zachtere zijshow, biedt deze eau de toilette-spray een mix van pittige tonen in evenwicht met warme en ruige musk-boventonen. Sappige meloen past naadloos in gin-tonen en gaat over in een hart van pittige Sichuan-peper en bloemig violet blad voor een betoverende start. Een warme afdronk van rijk amber laat een intrigerend aroma achter in de lucht terwijl je de dag slentert.

First Instinct parfum van Abercrombie & Fitch

First Instinct, in 2016 gemaakt door Abercrombie & Fitch, is een oriëntaals geïnspireerde fougère voor de man met het vertrouwen en de kracht om kwetsbaar te zijn. De frisse, scherpe topnoten van een gin-tonic-akkoord gecombineerd met meloen worden gezoet en gekruid met hartnoten van viooltjesblad, citrus en Szechuan-peper, en vervolgens opgewarmd door dierlijke basisnoten van suède, musk en amber. Het moet gedragen worden door gedurfde mannen die niet bang zijn om de kans te nemen om aandacht te zoeken. Voor een optimale, langdurige blootstelling moet First Instinct royaal worden gespoten. Het is geschikt om te dragen op kantoor, in de sportschool of op een eerste date.

De neus achter deze unieke geur is Phillippe Romano. Geboren in Grasse, Frankrijk - en zelf de zoon van een parfumfabrikant - Phillippe Romano is parfumeur voor het geurhuis Drom, waar hij 08 Seylon voor Odin ontwikkelde, evenals geuren voor Anna Sui, Lalique en anderen. Zijn motto is: Geduld en passie.

Met een matige levensduur en het gin-tonic-akkoord dat cocktailuren oproept, is First Instinct het meest geschikt voor overdag en vroege avond. De sillage is assertief maar niet agressief en de koele, citrusachtige elementen, met een vleugje oosterse kruiden, zijn het meest geschikt voor de lente en de zomer. Voel je zelfverzekerd met First Instinct van Abercrombie & Fitch, een sexy, onweerstaanbare geur voor mannen. Het is bedoeld om te worden gedragen wanneer je een kamer wilt domineren en de aandacht van je geliefde wilt trekken. Het wordt gebotteld in een eenvoudige, heldere glazen fles met een zilveren dop om First Instinct een tijdloze uitstraling te geven.