Fierce Confidence

Abercrombie & Fitch Fierce Confidence cologne
Laat de hoofden draaien als je een kamer binnenloopt met Fierce Confidence, een designergeur van Abercrombie and Fitch. Een mix van citrusgeuren zoals ananasblad en pittig citroenpaar met zoete peer en mandarijn om een verbluffende reeks verleidelijke geuren te creëren. De infusie van witte amber, salie en muskus geeft deze cologne echt zijn mannelijke hoofdelijkheid, waardoor mannen die het dragen de mogelijkheid hebben om een blijvende indruk achter te laten bij iedereen die voorbij komt. Bezit de kamer met dit verleidelijke elixer en voel dat zijn sterke aanwezigheid je vertrouwen geeft in je pas.

Fierce Confidence cologne van Abercrombie & Fitch

Maak je relatiedromen werkelijkheid met Fierce Confidence, een mannengeur met een mix van frisse, boeiende geuren. Witte amber, peer, muskus en bergamot zijn de belangrijkste kenmerken, die Fierce Confidence een unieke mix van citrus- en kruidensmaken geven. Deze geur werd gelanceerd in 2014 en is uitgegroeid tot een gerespecteerde favoriet die mannen consequent kopen. Opmerking: six-pack buikspieren zoals die op de helderglazen flacon zijn niet inbegrepen, maar deze geur geeft je de motivatie om ze te krijgen.

Abercrombie & Fitch werd opgericht in 1892, oorspronkelijk bekend als David T. Abercrombie Co. De winkel in New York City maakte outfits voor het verkennen van ruig terrein en richtte zich vooral op professionele jagers, klimmers, wandelaars en dergelijke. Ezra Fitch werd toegevoegd als partner in 1900, maar het duurde tot 1988 voordat The Limited, Inc. de winkel kocht en er een bekende preppy-winkel van maakte. Nu blijft Abercrombie & Fitch bogen op solide verkopen.