Fierce

Abercrombie & Fitch Fierce Cologne
Geef een vleugje warmte en frisheid met de verkwikkende geur van de Abercrombie & Fitch Fierce Cologne Spray voor mannen. Deze eau de cologne is gecreëerd door Abercrombie & Fitch in 2002. De openingsnoten van sinaasappel, citroen, kardemom en petitgrain geven een exotisch brouwsel van een citrusachtig-kruidige geur. In de middennoten past het bloemenboeket van jasmijn, roos en lelietje-van-dalen perfect bij rozemarijnkruid voor een sensuele en stimulerende geur. Afsluitende noten van Braziliaans rozenhout en eikenmos laten een sterk en sensueel houtachtig aroma achter dat de hele dag aanhoudt.

Fierce Cologne van Abercrombie & Fitch

Fierce, geïntroduceerd door Abercrombie & Fitch in 2002, is een frisse en soepele eau de cologne gemaakt voor mannen. Deze eau de cologne, ontwikkeld door Bruno Jovanovic en Christophe Laudamiel, is perfect voor een zaterdagavondje uit. Topnoten voor deze geur zijn spar, citroen en sinaasappel. Rozemarijn, jasmijn en lelietje-van-dalen zijn enkele van de hartnoten die deze geur vormen. Dit meesterwerk wordt afgerond met tonen van musk, vetiver en Braziliaans rozenhout. Laat de wereld zien dat je een kracht bent om rekening mee te houden door Fierce voor mannen te dragen. Probeer Fierce cologne na de sportschool of op weg naar de les voor een opvallende en echt onvergetelijke aantrekkingskracht.

Abercrombie & Fitch werd oorspronkelijk in 1892 opgericht als reis- en sportwinkel in New York City. Het bedrijf sloot zijn deuren in 1976 en werd in 1978 verkocht aan Oshman’s Sporting Goods om de merknaam te gebruiken in postordercatalogi. Het bedrijf groeide uit tot een high-end kledingbedrijf gericht op de jeugdmarkt. De eerste geur van de kleermaker werd geïntroduceerd in 1977. Tot op de dag van vandaag zet A&F geurstoffen op de markt voor mannen en vrouwen met ondertussen meer dan 40 verschillende geuren.