4711

4711 parfum
De originele 4711 Eau de Cologne werd uitgegeven in 1792 en werd een iconische geur. De woorden Eau de Cologne zijn synoniem geworden voor elke lichte en verfrissende geur. Het is ook over het algemeen lager geconcentreerd geparfumeerd toiletwater dat mensen liever gebruiken om hun zintuigen op te frissen in plaats van geparfumeerde sporen achter te laten. Ervaar de elegantie en verfijning van elke geur van dit geweldige merk!

4711 Original Eau de Cologne is een van de oudste merken van wereldfaam en wordt door consumenten gezien als "de moeder van alle colognes". Zelfs vandaag de dag wordt het geheime recept voor 4711 Original Eau de Cologne wereldwijd gewaardeerd en maakt deze aqua mirabilis een ongeëvenaarde klassieker.

4711 parfum: verfijnde fruitige geur

Al meer dan 200 jaar houdt het zijn belofte: de toepassing van een unieke samenstelling heeft een gunstig effect op het lichaam, geest en ziel. Essentiële oliën, bekend om hun effect in aromatherapie, zorgen voor een onbeschrijfelijk welzijn.

Ontdek de unieke parfums van 4711 op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

4711 cologne met een groot assortiment

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van 4711, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.