Invictus

Paco Rabanne Invictus parfum
Als je op zoek bent naar een mannelijke geur wilt die je een versterkt gevoel geeft, zoek dan niet verder dan Invictus parfum van Paco Rabanne. Geïntroduceerd in 2013 voor mannen, combineert deze frisse, pittige geur de fruitige toon van grapefruit met de houtachtige tonen van laurier, patchouili en eikenmos voor een veeleisende geur die je zal opvallen. Spray er wat op voor je gaat trainen in de sportschool, of draag het om je scherp en zelfverzekerd te voelen op kantoor.

Invictus, de onoverwinnelijke, is de naam van de nieuwste geniale slag uit het huis van Paco Rabanne. Deze geur is gemaakt voor echte mannen die alles aankunnen en iedereen die graag alles overheeft om te winnen. De nieuwe parfum Paco Rabanne Invictus geeft zich helemaal en durft de balans te vinden tussen unieke frisheid en levendige sensualiteit. Pure energie straalt Paco Rabanne Invictus al uit met de topnoot. Hier zorgen grapefruitschillen en maritieme tonen voor een absolute frisheid. De hartnoot wordt gedomineerd door het kruidige aroma van laurierbladeren. De charismatische basisnoot is samengesteld uit guaiac-hout, patchoeli en aantrekkelijke barnsteen en vormt zo een laatste akkoord dat moeilijk te verslaan is in termen van sensualiteit. Dit maakt Paco Rabanne Invictus geurverslavend en een parfum voor de echte winnaars.

Maak jezelf onoverwinnelijk met Paco Rabanne Invictus

Droom je van mannelijke kracht, dynamiek en aantrekkingskracht? Durf dan en maak Paco Rabanne Invictus jouw geur! Paco Rabanne Invictus is een essentie van overwinning en kracht. En wat zou dit idee beter kunnen belichamen dan een trofee? Daarom is het Invictus parfum niet alleen een fles, maar een trofee, het ultieme symbool van overwinning en glorie. De Paco Rabanne Invictus fles is gemaakt van massief glas en metaal en is een stijlvolle blikvanger in elke badkamer.

Na One Million en Black XS is Invictus het derde parfum uit de serie Paco Rabanne herengeuren. De ontwerper met Spaanse roots heeft zijn buitengewone stijl en visionaire ideeën overgebracht naar zijn parfumcreaties en gemaakt met zijn unieke gevoel voor trendsgeuren die in het geheugen blijven. Paco Rabanne Invictus treedt nu in de voetsporen van de bestseller One Million en we zijn er zeker van dat de geur van deze winnaar alle verwachtingen zal overtreffen.

Paco Rabanne Invictus: de onoverwinnelijke heroïsche geur

Atleten worden vandaag gevierd als echte helden, ze worden bijna aanbeden. Kracht en mannelijkheid zijn de waarden die een atleet vormen, waardoor hij een ideaal van de moderne man is. Paco Rabanne Invictus parfum, gelanceerd in 2013, brengt hulde aan ambitie en sportiviteit en creëert een geur die volheid van frisheid op de voorgrond van mannelijkheid brengt.

Tegelijkertijd wordt een nieuw project gecreëerd dat bij de geur past: de Paco Rabanne Invictus Award. Jonge, atletische mannen concurreren tegen elkaar om een grote hoeveelheid geld te winnen, waarmee ze een persoonlijk sportproject kunnen promoten dat hun na aan het hart ligt. Paco Rabanne Invictus is niet alleen een geur, het is ook een manier van leven!

Een parfum voor winnaars!

De naam Paco Rabanne Invictus parfum: de sensuele en erotische geur moedigt echte uitmuntendheid aan. Het wordt niet voor niets het parfum van de overwinning genoemd. Paco Rabanne Invictus staat voor absolute mannelijkheid. In het Latijn betekent de naam Invictus "de onoverwinnelijke".

Zelfs de unieke creatie van Paco Rabanne's Invictus parfum bevat geselecteerde ingrediënten die heldendom en overwinning associëren. Terwijl de verkwikkende topnoot fascineert met frisse en citrusachtige nuances van grapefruitschil en een zeesnoer, is het triomferende karakter van de Paco Rabanne Invictus geur al duidelijk in het hart.

Laurierblaadjes, die al eeuwenlang symbool staan ​​voor een uitstekende overwinning en succes, domineren in de hartnoot en worden voorzichtig gespeeld door de bloemige nuances van jasmijn. Extreem mannelijke tonen worden gebruikt in het opvallende geurcombinatie van de Paco Rabanne Invictus. Eikenmos, patchouli en nobel guaiacahhout completeren hier de legendarische Paco Rabanne Invictus parfum vakkundig.

De unieke samenstelling van de Paco Rabanne Invictus verschilt echter enigszins van de klassieke, driedelige geurpiramide, dus er wordt eerder een tweekoppige constructie gemaakt. Twee waarden worden vergeleken: de fantastische frisheid ontmoet houtachtige, zware nuances. Twee waarden die de moderne Paco Rabanne Invictus man weet te combineren.

De getalenteerde neuzen achter het Paco Rabanne Invictus parfum

Nadat het gerenommeerde bedrijf van de Spaans-Franse modeontwerper Paco Rabanne al groot succes kon bereiken met de vorige herengeuren, wilde het mannelijke Paco Rabanne Invictus parfum een ​​nieuwe geur creëren die dit thema in stijl opneemt. Hiervoor werd Véronique Nyberg ingezet.

Voor de samenstelling van de Paco Rabanne Invictus bracht de parfummaker drie andere getalenteerde en gerenommeerde gezichten uit haar branche aan boord: dit driemanschap bestaat uit Anne Flipo, Dominique Ropion en Olivier Polge, die allemaal bekend staan ​​om een ​​verscheidenheid aan populaire geuren op de markt. Na twee en een half jaar onderzoek kwam de elegante Paco Rabanne Invictus voort uit hun gecombineerde expertise en creatieve geest.

Het team heeft getracht een geur te creëren die niet aan een enkele geurfamilie kan worden toegeschreven, maar eerder fungeert als een link tussen twee. Een dualisme waardoor je meer wilt zoeken. Een sprankelende geur die herleeft en tegelijkertijd een seksuele metafoor vertegenwoordigt. Met het verleidelijke Paco Rabanne Invictus parfum heeft het team groot succes behaald.

De Paco Rabanne Invictus fles legt een verklaring af

Sinds het midden van de jaren zestig staat de mode- en parfummaker Paco Rabanne voor radicale moderniteit. Met zijn moed voor het nieuwe, heeft hij ooit een revolutie teweeggebracht in de normen van elegantie in Franse huidcouture. Met het gebruik van ongebruikelijke materialen zoals metaal, provoceerde en verraste hij de modewereld. Rabanne voerde vakkundig de mooiste vrouwen ter wereld op: Brigitte Bardot, Jane Fonda en Jane Birkin.

Ook voor de flessen tot zijn hippe herengeuren, plaatst de inspirerende ontwerper altijd speciale foto's die de boodschap en de essentie van de parfums onderstrepen. De fles van de rockende Black XS werd gemodelleerd op een aansteker, terwijl een goudstaaf werd gekozen voor de luxueuze One Million.

Voor het Paco Rabanne Invictus parfum moet natuurlijk een fles worden gemaakt, waardoor het een cultobject kan worden. Voor zijn uiterlijk werd de ontwerper Cédric Ragot gekozen, die koos voor een fles in de vorm van een trofee. Dit past perfect in het heroïsche algemene concept van de Paco Rabanne Invictus geur.

Het logo en de letters verwijzen ook naar de oude goden, de vleugels van de overwinning geven de naam Paco Rabanne Invictus kracht, terwijl de laurierblaadjesstructuur ook het motto van de helden en winnaars vakkundig oppikt. Zelfs de kleurkeuze is hier bewust gemaakt: het grijs van de Paco Rabanne Invictus fles doet denken aan antieke beelden en metaal voor sportprijzen.

Paco Rabanne Invictus campagne opgevoerd in perfectie

De enscenering van de Paco Rabanne Invictus kan nauwelijks mannelijker zijn: de held van de campagne wordt afgeschilderd als een atletische halfgod, brekende en evenwichtige mannelijke, harde attributen met een charmante glimlach. In overeenstemming met de moderne commercial voor Paco Rabanne Invictus speelt de muziek van de succesvolle popzanger Kanye West op de achtergrond.

Wie kan dit heldhaftige figuur beter belichamen dan een succesvolle topsporter? De Australische Nick Youngquest promoot de Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette met zijn knappe uiterlijk en buitengewone persoonlijkheid. De dertigjarige atleet maakt indruk met spiermassa en een staalblauwe uitstraling.

In de commercial voor Paco Rabanne Invictus speelt hij bijna zichzelf: een succesvolle atleet. De toeschouwer vergezelt hem op weg naar het stadion, in de euforie van de overwinning, naar de kleedkamer, waar verschillende schoonheden hem wachten op de hete derde helft. De clip voor Paco Rabanne Invictus werd geregisseerd door regisseur Alexandre Courtès.

De Paco Rabanne Invictusman is al een held omdat hij zijn best heeft gedaan en natuurlijk heeft gewonnen. Zijn succes maakt hem interessant. Van mannen verdient het respect en erkenning, vrouwen vinden het sexy en aantrekkelijk. Voor hen is hij het object van verlangen. Zijn spieren, zijn triomf en zijn onweerstaanbare glimlach verleiden de dames honderd procent.

Ook stralen de display afbeeldingen voor Paco Rabanne Invictus een ongelooflijke mannelijkheid uit. De sexy, bijna chique pose wordt gerelativeerd door de ondeugende glimlach van Nick Youngquest. Ook hier werkte hij met toptalenten in de branche: de visuele Paco Rabanne Invictus Parfum komt van Nick & Warren.

Paco Rabanne Invictus geurtonen

Topnoten: grapefruit, zeenoten, mandarijn.
Hartnoten: laurierblad, jasmijn.
Basisnoten: guaiac hout, eikenmos, patchouli, ambergris.

Ontdek de unieke parfums van Paco Rabanne op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Paco Rabanne Invictus parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Paco Rabanne, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.